Druk met uw onderneming, en dan moet u ’s avonds of in het weekend ook nog de administratie van uw onderneming doen? Niet voldoende kennis van fiscale regels en belastingvoordelen? Genoeg redenen om uw administratie en fiscale zaken uit te besteden.

Het belang van een goede administratie wordt vaak onderschat. Door uw administratie bij te hebben weet u hoe uw onderneming er voor staat. En kunt u op tijd bijsturen mocht dit nodig zijn.

Ik ontzorg u graag door de administratie en fiscale zaken uit handen te nemen. Hierdoor heeft u alle tijd om u te richten op de core business van uw onderneming. Als ondernemer moet u immers doen waar u goed in bent.

Persoonlijke aandacht voor de ondernemer heb ik hoog in het vaandel staan. Door met u in gesprek te gaan over de cijfers en het ondernemen, en samen vooruit te kijken, bied ik u de toegevoegde waarde die u als ondernemer nodig heeft.

Ik kan onder andere de volgende diensten voor u verzorgen:

  • het voeren van uw financiële administratie
  • u begeleiden bij uw financiële administratie
  • aangifte omzetbelasting
  • samenstellen van de jaarrekening
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte inkomstenbelasting
  • aanvraag toeslagen
  • fiscaal advies
  • ondernemingsadvies

Mijn werk is maatwerk en wordt afgestemd op uw wensen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik graag met u wat ik voor u kan betekenen.